Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Barn sover med tyngdedyne

Derfor skal du bruge en tyngedyne til barnet der sover uroligt om natten

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

En tyngedyne er en type dyne, der er fyldt med kugler i stedet for de normale fjer eller dun. Boldene er normalt fremstillet af polyester eller en anden type syntetisk materiale og nogle gange i forskellige former for genbrugsmaterialer. Når dynen lægges over barnet, tynger kuglerne barnet ned og kan være med til at gøre det lettere for dem at falde i søvn. For børn, der ofte sover uroligt, kan en tyngedyne også være en god måde at få en god nats søvn på. Kuglerne giver en blid massage, der kan hjælpe med at slappe af i kroppen og lindre sindet til at falde i søvn. Nogle tror fejlagtigt, at tyngedyner kun er noget man bruger til børn med forskellige diagnoser og selvom det rigtigt nok anbefales i mange tilfælde, så kan en tyngedyne hjælpe alle børn, med at faldet hurtigere i søvn og ikke mindst sove bedre og mere roligt om natten. Hvis du overvejer en tyngedyne til dit barn, så kan du med fordel læse med i resten af denne artikel.

Hvor kan man købe en tyngedyne?

Hvis du mener at en tyngedyne kan være med til at hjælpe dit barn og vil du gerne finde et sted at købe en, så kan det være en fordel at starte med at række ud til ens netværk. Tyngedyner er blevet mere og mere populære og der er derfor en god chance for, at du kender andre forældrepar, der har brugt eller bruger en tyngedyne, til deres barn. Hvis dette ikke giver pote, så kan du med fordel bruger internettet til at finde en forhandler, som sælger tyngedyner. Enten i en fysisk butik eller i en af de mange webshops på internettet.

Hvilken tyngedyne skal man vælge?

Hvis man ikke ved noget om tyngedyner, så kan det selvsagt være svært at vide hvad man skal gå efter og dermed hvilken dyne man skal vælge. En måde man kan finde den information man har brug for, for at tage det rigtige valg, uden at skulle bruge en masse tid, er ved at finde en tyngedyne test på nettet og læse sig frem til testens resultater og konklusioner. Fordelene ved en test som denne, er at den for det meste er foretage af eksperter på området, som ved hvad de snakker om. Man kan derfor trygt regne med, at de resultater man kan læse sig frem til, også kan lede en til den rigtige tyngedyne.

Læs også: De 5 bedste gaver til sovetrynen

Bedøm denne side

Klik på en stjerne