Nem og brugervenlig gaveoversigt

Få inspiration fra 3000+ geniale gaveideer fordelt på 300+ gaveguides

Troværdige danske webshops

Vi samarbejder udelukkende med troværdige forhandlere

Kreative & betydningsfulde gaver

Du får fantastiske gaveideer, du aldrig selv ville have tænkt på

Julekalender med legetøj - Årets bedste til børn

Julekalender med legetøj 2024 – Årets top 50 bedste til børn

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Har du nogle børn, der elsker jul? Og som heller ikke kan få nok af legetøj? Så er der ingen tvivl om, at der skal en julekalender med legetøj til, når 01. december nærmer sig. Det er ikke fordi, en chokoladekalender ikke er godt nok. Men for mange børn er det bare lidt mere spændende, at der gemmer sig legetøj bag lågerne, som de kan bruge hele december igennem til at lege med.

Har du ikke et overblik over udvalget? Så håber vi, at det netop er, hvad du får ved at aflægge os et besøg, da vi har fundet frem til samtlige julekalendere med legetøj 2024 .

Skal vi dykke ned i en verden af jul og leg?

Årets bedste julekalendere med legetøj 2024

Adopt Me Roblox julekalender

Adopt Me Roblox julekalender

Adopt Me Julekalenderen indeholder 24 låger med figurer og tilbehør fra det populære Roblox-spil "Adopt Me". Hver dag giver nye overraskelser, som børn kan samle og lege med. Kalenderen er perfekt for Roblox-fans, der ønsker at bringe deres virtuelle verden til live med fysiske legetøjsfigurer.
399,00 kr.
Skræddersy din egen personlige julekalender

Skræddersy din egen personlige julekalender

Byg din helt egen personlige julekalender eller adventskalender med få nemme trin! Du skal blot vælge selve kalenderen, er derefter indholdet du vil have i den. Der er masser af fantastiske produkter at vælge i mellem til både børn og voksne. Både slik, legetøj, beauty produkter og alkohol. Der er med andre ord noget for enhver, stor som lille. Byg den i dag, og giv modtagerens deres helt egen unikke julekalender.
Robot Julekalender

Robot julekalender

Robot julekalenderen giver dig muligheden for at bygge din egen linjefølgende robot over 24 dage. Bag hver låge gemmer sig elektroniske komponenter, der trin for trin hjælper dig med at samle robotten. Kalenderen inkluderer en udførlig instruktionsbog og alle nødvendige dele, så du kan lære om teknologi og elektronik på en sjov måde.
299,00 kr.
Carrera RC julekalender - 2,4 GHz Offroad

Carrera RC julekalender - 2,4 GHz Offroad

Carrera RC 2.4 GHz Julekalenderen indeholder 24 låger med dele til at samle en offroad RC-bil. Hver dag afslører nye komponenter, så børn og bilentusiaster kan bygge deres egen fjernstyrede bil trin for trin. Når kalenderen er fuldført, får man en fuldt fungerende offroad-bil, perfekt til eventyr i juletiden.
349,00 kr.
Disney Frost julekalender 2024

Disney Frost julekalender 2024

Disney Frozen Julekalenderen indeholder 24 låger fyldt med figurer og tilbehør fra Frost-universet. Hver dag bringer en ny overraskelse med karakterer som Elsa, Anna, Olaf og flere, hvilket gør den perfekt til små fans, der vil opleve magien fra Frost hele december.
299,95 kr.
Funko Julekalender - Disney Pixar - 24 Låger

Funko Pop julekalender - Disney Pixar

Funko Julekalenderen med Disney Pixar-tema indeholder 24 låger, hver med en lille Funko Pop-figur fra populære Disney og Pixar-film. Hver dag i december afslører en ny overraskelse, som gør den perfekt for fans af animationsfilm, der ønsker at tilføje til deres samling. Kalenderen byder på figurer af både klassiske og moderne karakterer og skaber en sjov nedtælling til jul.
599,95 kr.
Stranger Things Julekalender - Funko Julekalender 2024 - Unisex - Standard

Funko Pop Stranger Things julekalender

Funko Pop Stranger Things Adventskalenderen  indeholder 24 små Funko Pop-figurer fra Stanger Things universet. Hver dag op til jul kan du åbne en ny låge og finde en samlerfigur, hvilket gør den til en ideel kalender for fans og samlere, der ønsker en sjov og spændende nedtælling til jul.
469,95 kr.
Minecraft Julekalender - 24 Låger

Minecraft julekalender 2024

Minecraft julekalenderen indeholder 24 låger, der afslører små figurer og tilbehør fra Minecraft-universet. Den er perfekt til børn og fans af spillet, som kan glæde sig til en daglig overraskelse med kendte karakterer og elementer fra Minecraft-verdenen. En sjov måde at tælle ned til jul på, mens man udforsker den populære spilverden i fysisk form.
339,95 kr.
349,00 kr.
National Geographic julekalender - Dinosaurer

National Geographic julekalender - Dinosaurer

National Geographic Julekalenderen med Dinosaurer er en spændende kalender for dino-entusiaster. Den indeholder 24 låger med dinosaurfigurer og fossile overraskelser, som giver børn mulighed for at lære om forhistoriske skabninger hver dag i december. Perfekt til små videnskabsentusiaster, der elsker at udforske og opdage.
259,95 kr.
279,95 kr.
Playmobil Julekalender - En Tur Til Julemarkedet - 71472 - 84 De

Playmobil julekalender - En Tur Til Julemarkedet

Playmobil Julekalender "En Tur til Julemarkedet" indeholder 24 låger med figurer og tilbehør, der tilsammen skaber en hyggelig julemarkedsscene. Børn kan samle og lege med julemarkedsboder, figurer og juledekorationer, hvilket gør ventetiden til jul sjov og kreativ. Det er den perfekte gave til små Playmobil-fans.
249,95 kr.
279,95 kr.
Playmobil Miraculous - Julekalender - Picnic i Paris - 71344 - 7

Playmobil Miraculous julekalender - Picnic i Paris

Playmobil Miraculous Julekalender "Picnic i Paris" indeholder 24 låger fyldt med figurer og tilbehør fra Miraculous-universet. Hver dag i december afslører en ny overraskelse, der bringer de kendte karakterer og elementer fra Paris til live. Perfekt til små fans af Miraculous, som kan nyde en magisk og kreativ nedtælling til jul.
349,00 kr.
399,95 kr.
Pokémon Julekalender - Happy Holidays - 24 Låger

Pokémon julekalender med figurer 2024

Pokémon julekalenderen indeholder 24 låger med små figurer og tilbehør fra Pokémon-universet. Hver dag kan børn åbne en ny låge og finde en ny overraskelse, hvilket gør nedtællingen til jul sjov og spændende. Perfekt til små fans af Pikachu og andre elskede Pokémon-karakterer.
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 316,00 kr..
395,00 kr.
399,95 kr.
One Piece Julekalender

One Piece julekalender

One Piece Julekalenderen indeholder 24 låger med forskellige overraskelser fra One Piece-universet. Kalenderen inkluderer produkter som halskæder, nøgleringe, sokker og spejle, hvilket gør nedtællingen til jul ekstra sjov for fans af Luffy og hans besætning. Den perfekte gave til små og store One Piece-entusiaster, der vil have en daglig dosis af deres yndlingskarakterer.
319,00 kr.
Carrera CAT Micro julekalender

Carrera CAT Micro julekalender

Carrera CAT Micro Julekalenderen indeholder 24 låger med byggemaskiner og tilbehør fra en byggeplads. Børn kan samle og lege med forskellige miniature byggeplads-køretøjer fra CAT, som giver en sjov og kreativ nedtælling til jul. Perfekt til små bygge-entusiaster, der elsker at skabe deres egen lille byggeplads.
299,00 kr.
Barbie - vinter Fairytale julekalender

Barbie Fairytale julekalender 2024

Fairytale julekalenderen 2024 er en spændende kalender fyldt med overraskelser til børn. Hver dag i december åbner de en ny låge med små gaver, der kan være legetøj eller andre sjove ting, som gør ventetiden til jul sjovere. Den er perfekt for børn, der elsker magi og eventyr i julemåneden.
299,95 kr.
299,95 kr.
BRIO 36100 Julekalender 2024

BRIO julekalender 2024

BRIO julekalenderen 2024 er en sjov nedtælling til jul for de yngste, med 24 låger fyldt med forskellige BRIO-legetøjsfigurer og tilbehør. Hver dag åbnes en ny overraskelse, der kan bruges sammen med BRIO World togbaner. Det er en perfekt måde at sprede glæde i december og udvide barnets BRIO-samling.
279,00 kr.
289,95 kr.
299,95 kr.
299,95 kr.
Cars 3 julekalender

Cars 3 julekalender

Disney Cars 3 julekalenderen indeholder 24 låger fyldt med spændende overraskelser fra Cars 3-universet. Hver dag afslører en ny bil eller tilbehør, hvilket gør det sjovt for små racerkørere at tælle ned til jul. Perfekt til børn, der elsker Lynet McQueen og hans venner.
Original price was: 299,95 kr..Current price is: 199,95 kr..
Craze horse heste julekalender

Craze horse heste julekalender

Craze Horse julekalenderen er perfekt til hesteglade børn. Den indeholder 24 låger fyldt med små heste- og rideudstyrfigurer. Hver dag åbnes en ny låge med en spændende overraskelse, der gør ventetiden til jul ekstra sjov for dem, der elsker hesteuniverset.
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
Hasbro - Funko Julekalender 2024 - Funko Pop! - Funko Shop Europe

Funko Pop julekalender - Retro Toys

Funko julekalenderen Retro Toys indeholder 24 små Funko Pop-figurer fra populære universer. Hver dag åbnes en ny låge med en figur, hvilket gør den perfekt til samlere og fans af Funko Pop. Kalenderen er både sjov og spændende for dem, der elsker popkultur og figurer fra deres favoritfilm, serier eller spil.
469,95 kr.
Hot wheels Julekalender 2024

Hot Wheels julekalender 2024

Hot Wheels Basics julekalenderen 2024 indeholder 24 låger fyldt med biler og sjovt tilbehør fra Hot Wheels-universet. Hver dag i december kan børn åbne en ny låge og modtage en spændende overraskelse, der vil udvide deres Hot Wheels-samling. Det er en perfekt julekalender for bilentusiaster og små racerkørere.
Original price was: 279,95 kr..Current price is: 229,95 kr..
279,95 kr.
279,95 kr.
Revell - Porsche Diesel Junior 108 Adventskalender Byggesæt - 1:24 - 01036

Revell Porsche Diesel Junior 108 traktor julekalender

Revell Porsche Diesel Junior 108 Adventskalenderen indeholder 24 låger med dele til at bygge en detaljeret model af den klassiske Porsche Diesel Junior 108 traktor i skala 1:24. Kalenderen bruger Easy-Click-systemet, så delene nemt samles uden lim. Den er perfekt for modelbyggere og traktorentusiaster, der vil have en sjov og kreativ nedtælling til jul.
Original price was: 419,95 kr..Current price is: 349,95 kr..
LEGO® Marvel Spiderman - Julekalender 76293 - 24 Låger - 246 Del

LEGO Marvel Spiderman julekalender 2024

LEGO Marvel Spider-Man julekalenderen 2024 har 246 dele fordelt over 24 låger. Hver dag afslører en ny byggedel eller minifigur fra Marvel-universet, herunder Spider-Man og hans venner. Det er en spændende måde at tælle ned til julen for fans af både LEGO og Marvel.
Original price was: 319,95 kr..Current price is: 239,96 kr..
239,96 kr.
249,95 kr.
319,00 kr.
319,95 kr.
319,95 kr.
LEGO® Harry Potter - Julekalender 76438 - 24 Låger - 301 Dele

LEGO Harry Potter julekalender 2024

LEGO Harry Potter julekalenderen 2024 indeholder 301 dele fordelt på 24 låger. Hver dag kan børn åbne en ny låge for at finde byggedele og minifigurer fra Harry Potter-universet, herunder ikoniske figurer og steder fra Hogwarts. Det er den perfekte kalender for både LEGO- og Harry Potter-fans, som kan nyde at bygge i hele december.
239,96 kr.
259,95 kr.
299,00 kr.
319,95 kr.
319,95 kr.
319,95 kr.
LEGO® City - Julekalender 60436 - 24 Låger - 195 Dele

LEGO City julekalender 2024

LEGO City julekalenderen 2024 indeholder 24 låger og 195 dele, som giver børn mulighed for at bygge sjove LEGO-modeller hver dag i december. Kalenderen er fyldt med minifigurer, små køretøjer og forskellige overraskelser, der kan integreres med andre LEGO City-sæt. Det er en fantastisk måde at sprede julestemning og kreativ leg i december.
Original price was: 249,95 kr..Current price is: 166,00 kr..
Original price was: 249,95 kr..Current price is: 187,46 kr..
187,46 kr.
219,95 kr.
249,00 kr.
249,95 kr.
LEGO® Disney - Julekalender 43253 - 24 Låger - 253 Dele

LEGO Disney Princess julekalender 2024

LEGO Disney julekalenderen 2024 indeholder 253 dele og 24 låger, som giver børn mulighed for at bygge forskellige modeller og samle figurer fra populære Disney-historier. Kalenderen byder på daglige overraskelser og er perfekt til både LEGO- og Disney-fans, som ønsker en magisk og kreativ nedtælling til jul.
Original price was: 319,95 kr..Current price is: 239,96 kr..
239,96 kr.
259,95 kr.
319,00 kr.
319,95 kr.
319,95 kr.
LEGO® Star Wars - Julekalender 75395 - 24 Låger - 368 Dele

LEGO Star Wars julekalender 2024

LEGO Star Wars julekalenderen 2024 indeholder 368 dele fordelt over 24 låger. Børn kan samle ikoniske Star Wars-minifigurer, små modeller af rumskibe og køretøjer fra Star Wars-universet. Kalenderen er en sjov måde at tælle ned til jul på, mens de bygger og leger med deres yndlingsfigurer fra Star Wars-galaksen.
Original price was: 319,95 kr..Current price is: 200,00 kr..
239,96 kr.
299,00 kr.
319,00 kr.
319,95 kr.
319,95 kr.
LEGO® Friends - Julekalender 42637 - 24 Låger - 272 Dele

LEGO Friends julekalender 2024

LEGO Friends julekalenderen 2024 indeholder 272 dele fordelt på 24 låger. Børn kan hver dag bygge små LEGO-modeller og samle minifigurer fra LEGO Friends-universet, hvilket gør nedtællingen til jul ekstra sjov og kreativ. Kalenderen er perfekt til LEGO-elskere, der nyder at bygge og lege med de venlige figurer fra Heartlake City.
Original price was: 249,95 kr..Current price is: 187,46 kr..
187,46 kr.
219,95 kr.
249,00 kr.
249,95 kr.
249,95 kr.
Paw patrol Julekalender 2024

PAW Patrol julekalender 2024

Paw Patrol julekalenderen indeholder 24 låger fyldt med små figurer og tilbehør fra det populære Paw Patrol-univers. Hver dag i december byder på en ny overraskelse, der giver børn mulighed for at genskabe redningsmissioner med deres yndlingskarakterer fra serien. Perfekt til små fans, som vil have sjov i hele julemåneden.
249,00 kr.
299,95 kr.
299,95 kr.
Playmobil julekalender - Pirater

Playmobil julekalender - Pirater

Playmobil Pirater julekalenderen indeholder 24 låger med piratfigurer, tilbehør og andre spændende elementer, der skaber et sjovt pirattema. Børn kan samle deres eget piratunivers med skatte, våben og piratskibe, mens de tæller ned til jul. Kalenderen er perfekt til små eventyrere, der elsker at lege med Playmobil og fantasifulde pirathistorier.
249,95 kr.
279,95 kr.
Playmobil junior 1.2.3 julekalender - Snefyldt jul

Playmobil junior 1.2.3 julekalender - Snefyldt jul

Playmobil 123 Snefyldt Jul julekalenderen er perfekt til små børn. Hver dag afslører en ny figur eller tilbehør, der tilsammen skaber et vinterlandskab med juletema. Kalenderen indeholder elementer som julemanden, dyr og julepynt, hvilket gør det sjovt for de mindste at lege med, mens de tæller ned til jul.
319,95 kr.
349,00 kr.
399,95 kr.
Playmobil Novelmore - Julekalender - 71346 - 127 Dele

Playmobil Novelmore julekalender - Kamp i sneen

Playmobil Novelmore Kamp i Sneen julekalenderen indeholder 24 låger med figurer og tilbehør, der skildrer en spændende kamp i sneen fra Novelmore-universet. Kalenderen giver børn mulighed for at samle en scene med riddere, sneudstyr og sjove vinterdetaljer, mens de tæller ned til jul. Det er en fantastisk gave til små Playmobil-fans, der elsker eventyr og snefyldte kampe.
249,95 kr.
Mega Bloks Pokemon julekalender

Mega Bloks Pokemon julekalender

Mega Bloks Pokémon Julekalenderen indeholder 24 låger med byggedele og figurer fra Pokémon-universet. Hver dag kan børn samle nye figurer og scener, som giver dem mulighed for at genskabe deres yndlings-Pokémon-karakterer i blokformat. Den er perfekt til små Pokémon-fans, der elsker at bygge og lege med deres favoritkarakterer.
Original price was: 379,00 kr..Current price is: 354,00 kr..
Porsche 356 Julekalender - Revell

Porsche 356 julekalender

Porsche 356 julekalenderen fra Revell er perfekt til bilentusiaster og modelbyggere. Kalenderen indeholder alt, du behøver for at samle en detaljeret model af den klassiske Porsche 356 i skala 1:16. Hver låge indeholder en ny komponent, og med easy-click-systemet er det både sjovt og nemt at bygge bilen uden brug af lim. Når kalenderen er færdig, har du en flot model at fremvise til jul.
 
495,00 kr.
Porsche 911 Carerra RS 2.7 Julekalender

Porsche 911 Carerra RS 2.7 julekalender

Porsche 911 Carrera RS 2.7 julekalenderen er ideel til bilentusiaster. Hver dag åbnes en låge med dele til at bygge en 1:24 skala model af den ikoniske Porsche. Kalenderen inkluderer en baseplade og et lydmodul, der gengiver motorlyden fra den rigtige bil. Perfekt til en sjov og spændende nedtælling til jul.
649,00 kr.
Porsche 911 Turbo Julekalender

Porsche 911 Turbo julekalender

Porsche 911 Turbo julekalenderen giver dig mulighed for at samle en detaljeret model af den ikoniske 1974 Porsche 911 Turbo i skala 1:43. Bag hver låge gemmer sig komponenter til bilen, inklusive en baseplade og et lydmodul, der gengiver den autentiske Porsche-motorlyd. Perfekt for bilentusiaster, der vil kombinere julestemning med modelbygning.
699,00 kr.
Revell Hydraulisk Gravemaskine Julekalender

Revell Hydraulisk Gravemaskine julekalender

Revell Hydraulisk Gravemaskine julekalenderen indeholder 130 dele til at bygge en fuldt fungerende hydraulisk gravemaskine. Hver dag i december åbner du en ny låge med komponenter, og når modellen er samlet, kan skovlen bevæge sig i tre retninger ved hjælp af vandfyldte slanger. Perfekt for teknik- og byggeentusiaster!
349,00 kr.
479,90 kr.
Revell - Junior Kit Super Wings Jett Julekalender - 01024

Revell Junior Kit Super Wings Jett julekalender

Revell Junior Kit Super Wings Jett julekalenderen indeholder 24 låger, som giver børn mulighed for at samle deres egen Super Wings Jett-model. Hver dag afslører nye dele og værktøjer til modellen, hvilket gør det til en sjov og lærerig julekalender for små teknikentusiaster og Super Wings-fans.
Original price was: 189,95 kr..Current price is: 179,95 kr..
Revell Titanic Julekalender

Revell Titanic modelsæt julekalender

Revell Titanic julekalenderen er perfekt til modelbyggere og historiefans. Kalenderen indeholder et byggesæt af Titanic, opdelt i 24 låger, med alt nødvendigt tilbehør som værktøj, farver og klistermærker. Når den er færdig, måler modellen 45 cm. Ingen lim er nødvendig, og den inkluderer trin-for-trin instruktioner.
549,90 kr.
595,00 kr.
Schleich Julekalender - Horse Club - 24 Låger

Schleich julekalender med heste 2024

Schleich Horse Club julekalenderen indeholder 24 låger fyldt med spændende heste- og tilbehørsfigurer fra Schleich universet. Perfekt til børn, der elsker heste og dyreverdenen, hvor hver dag i december byder på nye figurer, som kan udvide deres legesamling. En fantastisk gaveidé til små hestefans!
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 279,00 kr..
349,95 kr.
349,95 kr.
349,95 kr.
349,95 kr.
Star Wars Battleships Julekalender

Star Wars Battleships julekalender

Star Wars Battleships julekalenderen indeholder 24 låger med tre byggesæt fra Star Wars-universet: en X-Wing Fighter, Millennium Falcon og Darth Vader's TIE Fighter. Hver dag åbnes en ny del af sættet, og alle nødvendige værktøjer samt dekorationer medfølger. Ingen lim er nødvendig, og der er inkluderet trin-for-trin instruktioner. Dette gør den ideel for Star Wars-fans, som elsker at samle modeller i december.
599,90 kr.
Revell - Vw T2 Bus Adventskalender - Easy Click - 1:16 - 01034

Volkswagen T2 Bus julekalender

Volkswagen T2 Bus julekalenderen fra Revell lader dig bygge en detaljeret model af den ikoniske bus i skala 1:24. Kalenderen indeholder alle byggedele, værktøjer, maling og dekaler. Hver dag afslører en ny komponent, så du trin for trin kan samle modellen, som er perfekt for både bilentusiaster og modelbyggere.
495,00 kr.
Revell RC julekalender med fjernstyret bil

Revell RC julekalender med fjernstyret bil

Revell RC Julekalenderen indeholder 24 låger med dele til at samle en fjernstyret bil. Hver dag åbner du en ny komponent, og når kalenderen er fuldført, har du en fuldt funktionel RC-bil med fjernstyring. Perfekt for bilentusiaster og børn, der elsker at bygge og køre deres egne biler.
199,95 kr.
Sonic Julekalender

Sonic julekalender - Byg din egen figur

Med denne super seje og alternative julekalender, får du i løbet af julen alle delene til at samle din helt egen Sonic figur.
799,00 kr.
Star Trek Julekalender

Star Trek julekalender

Den ultimative julekalender til Star Trek fans! Hop ombord i rumskibet USS Enterprise med denne fantastiske julekalender. Når juleaften er nået, har du en fuld færdig model af det ikoniske skib.
999,00 kr.
Barbie Cutie Reveal Julekalender - 24 Låger

Barbie Cutie Reveal julekalender

Barbie Cutie Reveal julekalenderen er en af de bedste Barbie julekalendere længe! I den finder du ikke kun en Barbiedukke, men også to kæledyr og masser af fedt tilbehør. Se mere om indholdet via linket.
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 271,00 kr..
339,95 kr.
349,95 kr.
Barbie Fashionista Julekalender - 24 Låger

Barbie Fashionista julekalender

Hold jul med en ægte fashionista med Barbie Fashionista julekalenderen. I den finder du en Barbie, hendes søde kat, og naturligvis en masse moderigtigt tilbehør!
299,95 kr.
299,95 kr.
Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalender med dukke

Minnie Mouse julekalenderen er muligvis årets sødeste julekalender, og enhver piges drøm! I den finder du ikke kun en fantastisk Minnie Mouse dukke, du finder også et væld af tilbehør og tøj, som du kan bruge til at påklæde hende.
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 327,00 kr..
449,90 kr.
Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

Harry Potter julekalender - Gryffindor (med dukke)

I denne helt igennem fantastiske Harry Potter julekalender med Gryffindor tema, får du både en Harry Potter dukke, samt en masse fedt tilbehør. Heri  blandt Hedwig, usynlighedskappe, wizard chess, Nimbus 2000 og meget mere!
449,00 kr.
Disney Pixar Cars Mini Julekalender

Cars julekalender (Disneys biler)

I Disneys Cars julekalender 2023 får du i alt 25 overraskelser fra den velkendte Pixars Biler tegnefilm. I den finder du naturligvis biler fra filmen, men også meget andet tilbehør der kan leges med. Dertil kan den bruges til børn helt ned til 3 år.
279,00 kr.
279,95 kr.
279,95 kr.
349,90 kr.
Revell - Deutz D30 Adventskalender - 1:24 - Easy Click - 01030

Revell Deutz D30 traktor julekalender

Revell Deutz D30 Adventskalenderen giver dig mulighed for at bygge en detaljeret model af den klassiske Deutz D30 traktor i skala 1:24. Kalenderen indeholder 24 låger med alle nødvendige dele, som du samler med det brugervenlige Easy-Click-system. Denne julekalender er ideel til både traktorentusiaster og modelbyggere, der vil nyde en daglig dosis kreativitet frem mod jul.
Original price was: 419,95 kr..Current price is: 349,95 kr..
Henter...

Find den bedste julekalender med legetøj her

Foretrækker du at give en legetøjsjulekalender i år frem for en klassisk en med chokolade? Det forstår vi godt. For der er rigeligt med sukker i løbet af december både hjemme, i skolen og hos bedsteforældre.

Det er på mange måder også sundere at give en julekalender til børn med legetøj, da det fordrer til leg og hygge, når man kommer hjem. Det kan måske endda være noget, I kan samles om og hygge jer meget med.

Der er mange gode julekalendere at vælge mellem – og hvert år kommer der flere og flere til. Vi har været hele nettet igennem for at finde frem til netbutikker med julekalendere med legetøj. Det har resulteret i et ret stort udvalg, som du ser her på siden.

Klik dig endeligt gerne igennem og se, om ikke der er en, der passer godt til din dreng, eller om du mon kan finde en julekalender, der passer helt perfekt til din niece. Der er julekalendere, der passer til forskellige aldre.

 

Hvorfor give en julekalender med legetøj?

Legetøj her. Legetøj der. Legetøj alle vegne. Synes du i forvejen, der er meget legetøj? Som barn kan man ikke få nok legetøj. Man kan altid finde en grund til at beholde det nuværende eller at få noget nyt.

Selvom børn måske i forvejen får rigtig meget i forbindelse med jul, er det nu ikke i vejen at give en julekalender med legetøj. Det er det ikke, fordi det gør det nemmere og mere overskueligt at tælle ned til juleaften. Legetøjet kan desuden sagtens kombineres med øvrigt legetøj samt bruges i lang tid efter, at juleaften er løbet af stablen.

Det er meget nemmere at hygge omkring en julekalender sammen, når det er med legetøj, fordi du også selv kan gøres til en del af legen. Måske det er en figur til et spil, I kan spille? Måske det er et sejt klistermærke, der måske også kan bruges på noget af det legetøj, barnet i forvejen har?

En julekalender med legetøj kan også være et godt alternativ til adventsgaver til børn. Eller… De behøver måske så ikke være så store eller dyre, fordi der også er en julekalender ved siden af, der giver små gaver hver eneste dag.

Der er mange gode grunde til at give en fin julekalender. Det vigtigste er, at du gør det for at sprede smil og glæde.

 

Hvilke legetøjsjulekalendere kan man få?

Der er så mange fantastiske julekalendere at finde og få! Er dit barn til LEGO? Gurli Gris legetøj? Eller hvad med Pokémon? Det går i alle retninger til både små og store børn. Uanset hvilken aldersgruppe du leder efter en julekalender til, vil du derfor nemt kunne finde en god og spændende kalender.

Her på siden vil du blandt andet kunne klikke dig videre til:

Vi har naturligvis også forsøgt at finde julekalendere, der både tiltaler drenge og piger, så du kan finde begge dele samme sted. Når julen nærmer sig, kommer der kun flere kalendere til. Vi sørger for at opdatere i takt med udvalget, så du ikke går glip af en god mulighed for at finde den bedste julekalender med legetøj til den dreng eller pige, du gerne vil glæde.

 

Julekalender med legetøj – med dyr

Har du et barn, der bare er helt vild med dyr? Og som bare ikke kan få nok? Så er det oplagt med en julekalender med dyr som tema. Her kunne en Schleich julekalender være oplagt. De har flere forskellige temaer med blandt andet bondegårdsdyr. Det vil uden tvivl være et stort hit.

Det er en lidt dyrere julekalender til børn at give. Til gengæld er det også legetøj, der er i rigtig god kvalitet. Der er til mange timers leg i Schleich. Når det ikke længere er interessant, er det i så god kvalitet, at det sagtens vil kunne gives videre til en anden lille legeglad sjæl.

Julekalenderen vil sagtens kunne kombineres med andet legetøj fra Schleich. For det er netop det fantastiske ved mærket. Det har masser af legeværdi i sig.

Find din favorit hos en af de netbutikker, vi linker til.

 

Julekalender med Pokémon legetøj

Er der noget, der har fået en renæssance, så er det Pokémon. Det er ikke kun kortene, der er blevet populære at spille med og bytte frem og tilbage. Det er også blevet til et populært spil, som ikke ser ud til at gå af mode lige med det samme igen. Pokémon skal fanges over det hele rundt om i byen – og med en Pokémon julekalender, er der mulighed for at tilføje lidt ekstra krydderi til det fantasifulde univers.

Julekalenderen indeholder 16 Pokémon battlefigurer og 8 julegenstande, så man også kan mærke, at det er jul. Figurerne er blandt andet Pikachu, Squirtle, Bulbasaur, Vulpix og Eevee. Det siger måske ikke dig så meget. Men er barnet vaskeægte fan, ved han eller hun godt, hvad der er tale om.

Vi må advare dig om, at det bliver en jul spækket med musik og populære sætninger fra Pokémon.

 

Julekalender med LEGO

En absolut klassiker. Som barn kan man snart ikke komme udenom at lege med LEGO. Det hører sig til. Det er hyggeligt. Det er sjovt. Man bliver aldrig for gammel til klodserne. Kender du et barn, der er helt pjattet med de farverige klodser, er det bare med at få købt en julekalender. For det gode ved det er netop, at det sagtens kan bruges til leg sammen med øvrigt LEGO.

Det er vel nok den julekalender med legetøj 2024 , der er den mest populære af sin slags. Det er der heller ikke noget at sige til, da det er muligt at få med forskellige og kendte universer. Så vil du gerne give barnet et kæmpe smil på læben, er det bare at få den købt!

LEGO er gode til at sørge for et meget varieret udvalg af julekalendere, så der altid er til både drenge og piger, alt efter hvad de er til. De er naturligvis forskellige hvert år, så det aldrig er kedeligt at åbne for deres låger.

Gå gerne på opdagelse!

 

Julekalender med Gurli Gris legetøj

Er Gurli Gris det helt store hit lige nu? Hun er også en virkelig sød og dejlig gris, som man bare ikke kan få nok af. Hun er til at finde på penalhus, brætspil, klistermærker og meget andet. Nu kan man også finde og få hende som en julekalender. Her er der de populære figurer med samt nogle forskellige andre småting, der kan bruges til jul eller sammen med noget af det andet legetøj, barnet måske har med Gurli Gris.

Gurli Gris julekalender er en kalender, der varierer sit udvalg hvert år. Har du derfor før givet en med Gurli, vil det ikke være de samme ting, der er med i årets udgave.

 

Julekalender med legetøj til piger og dukkeelskere

Kender du en pige eller dukkeglad dreng, der er helt forelsket i de glamourøse og flotte LOL Surprise dukker? Så vil det være det fedeste at få en LOL julekalender. Det er en populær julekalender med legetøj 2024 at give, da der 24 skønne overraskelser i temaet med. Det er alt lige fra små dukker og puslespil til stempler og klistermærker. Der er flere forskellige varianter at vælge mellem, hvilket gør det absolut fedt at overraske med julekalenderen.

Vil du gerne gøre det til en ekstra overraskelse, kan du vælge den variant, der har hele 25 låger. Så er der også noget til 1. juledag. Du kan finde nogle af kalenderne her, ligesom du også kan klikke dig ind på vores side, der udelukkende handler om julekalenderne med LOL.

Mangler du gaveideer til advent, er der tilmed også en LOL adventskalender.

 

Julekalender med fidget legetøj

En fidget julekalender er en mulighed for drengen eller pigen, der godt kan lide at spinne med spinnere eller kaste med professorterninger. For det er blandt andet, hvad en julekalender med legetøj fra brandet kan indeholde.

Fidget har været på markedet i nogle år nu, men er stadig en af de populære valg blandt børn, når de skal vælge legetøj. Det er legetøj, der udfordrer den øverste etage, men som også er helt fantastisk til at afstresse og forbedre evnen til at koncentrere sig. Nogle af lågerne indeholder nemlig figurer, der er behagelige at røre ved, og som ligger rigtig godt i hånden på børn, når de sidder og tegner, skal skrive eller lave andre aktiviteter, der kræver ekstra koncentration.

 

Hvad skal man være opmærksom på med en julekalender med legetøj?

Når du vælger at købe en julekalender med fokus på legetøj frem for chokolade eller andre spiselige ting, skal du være opmærksom på, at der netop er legetøj i. Med det mener vi, at små børn helst ikke skal komme i nærheden af de små ting og figurer, der er i julekalenderen. Nogle vil godt kunne sluges.

Vær derfor sikker på, at den valgte julekalender er alderssvarende. I hvert fald når det gælder en julekalender til en, der endnu ikke har oplevet mange juleaftener. Det skal gerne være trygt at give børn en julekalender. Det bliver det også, når bare du er opmærksom.

Ellers er der ikke så meget at være opmærksom på. Det er meget hyggeligt for børn at få en lille gave hverdag med legetøj, som de i forvejen rigtig godt kan lide og leger meget med.

 

Hvad koster en julekalender med legetøj 2024 ?

Dette er meget forskelligt. Især fordi der er så stort og bredt et udvalg af julekalendere med legetøj. Èn ting er, hvad en LEGO julekalender koster. Noget helt andet er, hvad en Gurli Gris julekalender koster.

Vil du gerne have et overblik over, hvad en julekalender med legetøj 2024 koster, kan du med fordel klikke dig videre på dem, som du her på siden finder interessante. For når du klikker dig direkte videre til netbutikken, bliver du præsenteret for priserne.

Vi kan ikke komme med nogle bestemte priser for dem, da det er meget forskelligt fra netbutik til netbutik, samt om der er kampagner eller juletilbud.

Du kan dog godt regne med, at de starter fra omkring 150 kroner og slutter på cirka 500 kroner alt efter, hvor avanceret en julekalender med legetøj, der er tale om. Det virker som mange penge. Men der er masser af legeværdi af dem. Så pengene er godt givet ud.

 

Find alt i julekalender med legetøj 2024 hos os

Er du på udkig efter 1, 2 eller flere julekalendere? Skal det både være til drenge og piger? Er der nogle specielle krav, der skal opfyldes? Går du efter et specifikt legemærke? Vi har været meget umage med at komme godt og langt omkring med de julekalendere, vi har fundet og listet ovenfor. Du bør derfor være heldig at kunne finde samtlige julekalendere, som du har på listen her hos os og de netbutikker, vi linker til.

Finder du den ikke på denne side, har vi også oprettet andre sider med julekalendere, som du kan klikke dig videre til. Det gælder både til store og små.

Vi ønsker dig og de små en rigtig god jul. Vi håber, den bliver hyggelig og fyldt med en masse leg!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om julekalendere mere legetøj

Det kommer i høj grad an på barnets alder og interesser. Du kan få en julekalender med legetøj, med alt fra Gurli Gris, til Paw Patrol, til Baby Shark og meget, meget mere. I guiden her har vi samlet årets absolut bedste julekalendere med legetøj til børn, til alle aldre.

Du kan få rigtig mange forskellige julekalendere med legetøj i år. Nogle af de mest populære indebærer bl.a. Among Us, Pokémon, Gurli Gris, LEGO og Barbie julekalenderne. Der findes dog mange flere end det! I guiden her har vi samlet alle årets bedste, så du kan få godt med inspiration.

Denne artikel er anmeldt af Sofie Thyge (5/5)
5/5

Bedøm denne side

Klik på en stjerne